Blog


Nikon njofton zhvillimin e një lente 85 mm F1.2 S-Line për kamerat me montim Z
Nikon ka njoftuar se po zhvillon një lente 85 mm F1.2 S për sistemin e saj të kamerës me montim Z. Lentja është pjesë e S-Line e Nikon, për të cilën kompania thotë se "demostron performancë të jashtëzakonshme optike, duke iu përmbajtur një standardi të lartë të parimeve të projektimit dhe kontrollit të cilësisë".
Top komunitetet dhe forumet për fotografët
Si fotograf, ju vazhdimisht kërkoni më shumë ekspozim për punën tuaj. Pika fillestare për të shfaqur imazhet tuaja si fotograf është padyshim uebfaqja juaj, por nuk duhet të ndaleni këtu. Pjesëmarrja në komunitetet e fotografisë në internet, forumet e fotografisë dhe rrjetet sociale është një pjesë thelbësore e mjeteve të marketingut të një fotografi.
Intervistë me fotografin Ruzhdi Ibrahimi
Fotohoot ju sjell intervistën e radhës me fotografin e botës së egër Ruzhdi Ibrahimin.
 Intervistë me fotografin Abdultaip Neziri
Fotohoot ju sjell një intervistë shumë interesante me Fotografin e talentuar nga Gostivari Abdultaip Neziri.Me poshtë ju sjellim intervistën dhe fotografitë e mrekullueshme të Fotografit Abdultaip Neziri.
Search