Blog


Top fotot e javës 24 - 29 Janar
Ka kaluar edhe një javë dhe është koha të ndajmë me ju fotot tona të preferuara për javën 24 - 29 Janar. Këtu janë 7 fotot më të mira të javës, të zgjedhura nga ne.
Top fotot e javës 17 - 22 Janar
Këto janë top 7 fotot e radhës që kemi përzgjedhur për këtë javë 17-22 Janar.
Flickr do të lejojë fotografët të shesin printime
Flickr po planifikon të lejojë fotografët të shesin printime përmes një dyqani të ri printimi dhe aktualisht po teston funksionin me një listë të vogël të shitësve të miratuar.
Top 7 fotot e javës 9 - 15 Janar
Këto janë top 7 fotot e radhës që kemi përzgjedhur për këtë javë 9-15 Janar.
Nikon po zhvillon një lente 26 mm F2.8 me montim Z
Krahas njoftimit për lentet e saj të reja 85 mm F1.2, Nikon ka thënë gjithashtu se po zhvillon një lente kompakte 26 mm F2.8 për grupin e kamerave të saj me montim Z.
Top 7 fotot e javës 1 - 8 Janar
Po fillojmë me javën e parë të vitit 2023 që të përzgjedhim top 7 fotot e javës.
Search