Rreth Nesh

Rreth Fotohoot

Ky uebsajt është themeluar me qëllim që të shfaqim vlerat e artit të Fotografisë në trojet Shqipëtare poashtu edhe ato ndërkombëtare. Fokusimi ynë është që të ndihmojmë talentët në fushën e fotografisë duke i postuar punimet e tyre dhe duke intervistuar ata në eksperiencat e përditshme që ata hasin. Për çdo gjë ju mund të na kontaktoni duke përdorur formën e kontaktit më poshtë që gjindet në faqen tonë.

Kontakt

Search