Blog

Nikon po zhvillon një lente 26 mm F2.8 me montim Z
Krahas njoftimit për lentet e saj të reja 85 mm F1.2, Nikon ka thënë gjithashtu se po zhvillon një lente kompakte 26 mm F2.8 për grupin e kamerave të saj me montim Z.
Nikon njofton zhvillimin e një lente 85 mm F1.2 S-Line për kamerat me montim Z
Nikon ka njoftuar se po zhvillon një lente 85 mm F1.2 S për sistemin e saj të kamerës me montim Z. Lentja është pjesë e S-Line e Nikon, për të cilën kompania thotë se "demostron performancë të jashtëzakonshme optike, duke iu përmbajtur një standardi të lartë të parimeve të projektimit dhe kontrollit të cilësisë".
Search