Blog

Flickr do të lejojë fotografët të shesin printime
Flickr po planifikon të lejojë fotografët të shesin printime përmes një dyqani të ri printimi dhe aktualisht po teston funksionin me një listë të vogël të shitësve të miratuar.
Nikon po zhvillon një lente 26 mm F2.8 me montim Z
Krahas njoftimit për lentet e saj të reja 85 mm F1.2, Nikon ka thënë gjithashtu se po zhvillon një lente kompakte 26 mm F2.8 për grupin e kamerave të saj me montim Z.
Nikon njofton zhvillimin e një lente 85 mm F1.2 S-Line për kamerat me montim Z
Nikon ka njoftuar se po zhvillon një lente 85 mm F1.2 S për sistemin e saj të kamerës me montim Z. Lentja është pjesë e S-Line e Nikon, për të cilën kompania thotë se "demostron performancë të jashtëzakonshme optike, duke iu përmbajtur një standardi të lartë të parimeve të projektimit dhe kontrollit të cilësisë".
Top komunitetet dhe forumet për fotografët
Si fotograf, ju vazhdimisht kërkoni më shumë ekspozim për punën tuaj. Pika fillestare për të shfaqur imazhet tuaja si fotograf është padyshim uebfaqja juaj, por nuk duhet të ndaleni këtu. Pjesëmarrja në komunitetet e fotografisë në internet, forumet e fotografisë dhe rrjetet sociale është një pjesë thelbësore e mjeteve të marketingut të një fotografi.
Search