Mirësevini

Këtu ku fotografia ka kuptim.

Foto e javës

Perëndimi i diellit në portin e Bremenit në Gjermani.
Foto nga: Lavdërim Arifi

Foto e javës

Duke na dërguar fotografitë tuaja, ne çdoherë do të zgjedhim një foto të javës.

Intervista

Fotografëve të talentuar do të mundohemi t'u japim mundësi që ta shpalosin punën e tyre.

Lajme

Ne do të publikojmë lajme të ndryshme rreth botës së fotografisë.
Përdorni hashtag #fotohootblog në instagram
Në mënyrë që të merrni pjesë në zgjedhjen e top 7 fotografive gjatë javës.

Blog

"Nuk ka rregulla për fotografi të mira, ka vetëm fotografi të mira."

— Ansel Adams

Pyetjet e shpeshta

Fotohoot është një faqe e punuar enkas për fotografët profesionist dhe amator. Qëllimi i faqes është që të mbështesim artin e fotografisë duke publikuar çdo javë një foto të javës, intervista me fotograf të ndryshëm dhe artikuj të tjerë në lidhje me fotografinë.
Padyshim se po, ka shumë njerëz që fotografinë e kanë hobi dhe që shkrepin fotografi të mrekullueshme. Ju mund të dergoni fotografi si gjithë të tjerët duke klikuar tek Dërgo Foto.
Përveç kategorisë Nudo që nuk është e lejuar, ju mund të na dërgoni fotografi nga të gjithë kategoritë tjera.
Të gjithë fotografët qoftë profesionist dhe amatorë mund të na kontaktojnë rreth punimeve dhe eksperiencës së tyre në fotografi duke na kontaktuar në email info@fotohoot.com ose nga faqja Kontakt. Ju do të merrni përgjigje brenda 24 orëve.
Search