Blog

Top fotot e javës 17 - 22 Janar

Top fotot e javës 17 - 22 Janar

Këto janë top 7 fotot e radhës që kemi përzgjedhur për këtë javë 17-22 Janar.

Fotot zgjidhen kryesisht nga motivi, kompozimi, drita, teknika dhe kreativiteti. Ne do mundohemi që çdoherë të kemi në fokus fotografitë më të mira që hasim në rrjetet sociale. Ju mund të merrni pjesë poashtu duke përdorur hashtag #fotohootblog ose duke na dërguar fotografitë tuaja. Radhitja e fotografive është çdoherë e rastësishme andaj nuk i klasifikojmë ato me numra.

Ardijan Latifi - The Dolomite Mountains
https://www.instagram.com/ardiijanl/

***

Ramadan Abdiu - Kozjak
https://www.instagram.com/ramadanabdiu/

***

Thorben Ecke - Foggy morning
https://www.instagram.com/thorben.ecke/

***

Abdultaip Neziri - Peaceful view
https://www.instagram.com/shoot.atn/

***

Jeff’s Wildlife Photography - Owl
https://twitter.com/sykesjeff

***

Frank Abbott - Sunrise On The Emerald Coast
https://twitter.com/FrankAb35446026

***

Nina Papiorek - Once upon a time in... Den Haag, Netherlands
https://twitter.com/PapiorekNina

No comments yet
Search