Blog

Top 7 fotot e javës 1 - 8 Janar

Top 7 fotot e javës 1 - 8 Janar

Po fillojmë me javën e parë të vitit 2023 që të përzgjedhim top 7 fotot e javës.

Fotot zgjidhen kryesisht nga motivi, kompozimi, drita, teknika dhe kreativiteti. Ne do mundohemi që çdoherë të kemi në fokus fotografitë më të mira që hasim në rrjetet sociale. Ju mund të merrni pjesë poashtu duke përdorur hashtag #fotohootblog ose duke na dërguar fotografitë tuaja. Radhitja e fotografive është çdoherë e rastësishme andaj nuk i klasifikojmë ato me numra.

 Batush Pllana - Qetësi natyore
https://www.instagram.com/batush.art

***

 Gresa Berisha Kurbogaj - Ditë dimri në Rugovë
https://www.instagram.com/gresaphotography

***

 Lavdërim Arifi - Porti në Bremen
https://www.instagram.com/lavderimarifi

***

 Charles Lafrance - Winter
https://twitter.com/charleslafrance

 Jernej Letica - Sunset time
https://twitter.com/JernejLetica

***

 Kymmie Gwelsh - Kingfisher
https://twitter.com/kymmiegwelsh

***

Agron Gashi - Bukuritë e vjeshtës në Prevallë 🍁
https://www.instagram.com/agrongashiphoto

No comments yet
Search