Blog

Nikon po zhvillon një lente 26 mm F2.8 me montim Z

Nikon po zhvillon një lente 26 mm F2.8 me montim Z

Krahas njoftimit për lentet e saj të reja 85 mm F1.2, Nikon ka thënë gjithashtu se po zhvillon një lente kompakte 26 mm F2.8 për grupin e kamerave të saj me montim Z.

Ashtu si F1.2 85 mm, specifikimet e vetme që dimë janë gjatësia fokale 26 mm dhe hapja maksimale F2.8. Bazuar në imazhin e produktit, nuk duket sikur lentja ka një fije filtri të përparmë, megjithëse duket se ka një bajonetë për kapuçin e lenteve (e cila mund ose nuk mund të ofrojë fijet e veta filtri, nëse lirohet një krahas thjerrëzës).

Nikon nuk ka shpallur ende informacion mbi çmimin ose disponueshmërinë.

No comments yet
Search