Blog

Top fotot e javës 24 - 29 Janar

Top fotot e javës 24 - 29 Janar

Ka kaluar edhe një javë dhe është koha të ndajmë me ju fotot tona të preferuara për javën 24 - 29 Janar. Këtu janë 7 fotot më të mira të javës, të zgjedhura nga ne.

Fotot zgjidhen kryesisht nga motivi, kompozimi, drita, teknika dhe kreativiteti. Ne do mundohemi që çdoherë të kemi në fokus fotografitë më të mira që hasim në rrjetet sociale. Ju mund të merrni pjesë poashtu duke përdorur hashtag #fotohootblog ose duke na dërguar fotografitë tuaja. Radhitja e fotografive është çdoherë e rastësishme andaj nuk i klasifikojmë ato me numra.

UM Photography
https://www.instagram.com/um__photography/

***

Nurdin Photography
https://www.instagram.com/nurdin.photography/

***

Lulzim Demaj
https://www.instagram.com/luli.wildlife/

***

Arianit Lleshi
https://www.instagram.com/arianit.lleshi/

***

Erblin Mehmeti
https://www.instagram.com/erblin_photography/

***

Sali Jonuzi
https://www.instagram.com/salijonuzi/

***

Tournaire Jerome
https://www.instagram.com/tournaire_jerome/

No comments yet
Search