Blog

Top 7 fotot e javës 9 - 15 Janar

Top 7 fotot e javës 9 - 15 Janar

Këto janë top 7 fotot e radhës që kemi përzgjedhur për këtë javë 9-15 Janar.

Fotot zgjidhen kryesisht nga motivi, kompozimi, drita, teknika dhe kreativiteti. Ne do mundohemi që çdoherë të kemi në fokus fotografitë më të mira që hasim në rrjetet sociale. Ju mund të merrni pjesë poashtu duke përdorur hashtag #fotohootblog ose duke na dërguar fotografitë tuaja. Radhitja e fotografive është çdoherë e rastësishme andaj nuk i klasifikojmë ato me numra.

Adil Beqa - Ngjyra vjeshte
https://www.instagram.com/adilbeqa/

***

Arben Berisha - Mystic winter
https://www.instagram.com/arbenberisha_photo/

***

Selviana - Mystic
https://www.instagram.com/selvianathephotographer/

***

Lang Shot Photography - Fog on the tyne
https://twitter.com/Adam644Adam

***

Jusuf Suplja - Sharr Mountains
https://www.instagram.com/jsfsuplja/

***

Bam - Ellis street shadows
https://twitter.com/bamtog

***

Blerim Gj. - Winter
https://www.instagram.com/blerim_gj_wildlifephotograf/

Komentoni dhe jipni mendime rreth fotografive të përzgjedhura.

No comments yet
Search